Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ли е за ЖТД-то ако не е работило 4месеца и половина ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ли е за ЖТД-то ако не е работило 4месеца и половина ???

Та значи става въпрос за буса (Дукато ЖТД(мотор Ивеко)) Прецакаха се дюзите и покрай търсенето на втора употреба, в последствие и поръчването на нови та до пристигането им вече минаха над 4 месеца а буса си стои ей така неработещ. Интересува ме проблем ли е за мотора че толкова време не е работил, така каквото съм чул хората казват че не било проблем, ама все пак някой ако е по-наясно. Там Ангренажен ремък дали му е проблем и така нататъка. Благодаря много предварително

K'во става бре, никой ли не знае ?

Comment

Няма проблем.
      Сещаш ли се колко коли има по автосалоните - стоят от месеци. Ако имаше проблем, вместо да ги продават, трябва да ги хвърлят...
      Преди да пробвате да палите, заредете акумулатора. И като запали, го оставете да побачка на тихи обороти, да се събуди. Не го форсирайте, докато не загрее.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Няма проблем.
        Сещаш ли се колко коли има по автосалоните - стоят от месеци. Ако имаше проблем, вместо да ги продават, трябва да ги хвърлят...
        Преди да пробвате да палите, заредете акумулатора. И като запали, го оставете да побачка на тихи обороти, да се събуди. Не го форсирайте, докато не загрее.

То това е ясно, даже първите няколкостотин километра мисля да са на много ниски обороти. Главно питах защото четох там нещо за запичане на сегменти и на клапаните и се изплаших, та за това питам. Ама там майче ставаше въпрос за 2години ??? Благодаря

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
          То това е ясно, даже първите няколкостотин километра мисля да са на много ниски обороти. Главно питах защото четох там нещо за запичане на сегменти и на клапаните и се изплаших, та за това питам. Ама там майче ставаше въпрос за 2години ??? Благодаря
          2 години е друго нещо. Но за 4 месеца, нищо фатално не може да се случи.

Comment

Working...
          X